Error: Your upload path is not valid or does not exist: /home/psiholog/public_html/wp-content/uploads psi SANO - psihoterapijski, savjetovališni i edukacijski centar
PSIHOTERAPIJSKI, SAVJETOVALIŠNI I EDUKACIJSKI CENTAR

KOMUNIKACIJSKI TRENINZI

Radionica

Što su komunikacijski treninzi?

Strukturirani oblik rada na sebi u grupi koji ima određenu temu sa područja ličnosti, emocionalnih doživljaja, odnosa s drugim ljudima, komunikacije, rješavanja problema i sl.

Kome su namjenjeni?

Namjenjene su osobama koje imaju potrebu za boljim upoznavanjem sebe kako bi s naučenim mogli upotpuniti kvalitetu funkcioniranja u svakodnevnom životu ili jednostavno imaju želju za boljim razumijevanjem određene psihološke teme.

Polaznici radionica su sve osobe koje imaju interes za radom na sebi i otkrivanje vlastitih prikrivenih potencijala.

Kako izgledaju komunikacijski treninzi?

Na prvih nekoliko susreta upoznajemo se pobliže s temom kojom se bavimo kroz stručne spoznaje i praktična iskustva. Pomoću teorije i primjene različitih vježbi i tehnika učimo se prepoznati na sebi i primjeniti naučeno. Na završnoj radionici integriramo svoja iskustva kroz feedback koji dajemo jedni drugima.

U edukacijskim radionicama se slijedi osnovno pravilo rada u grupi:

međusobno uvažavanje, poštivanje i povjerenje.

Komunikacijski treninzi u centru Psi sano:

 

TRENING KOMUNIKACIJSKIH VJEŠTINA

Više informacija uskoro…

INDIVIDUALNI KOMUNIKACIJSKI COACHING

Više informacija uskoro…

NLP RADIONICE

Vjerujem da ste se do sada imali prilike susresti s nazivom neurolingvističko programiranje ili skraćeno NLP, no jeste li se ikada zapitali na koji način biste vi osobno ili poslovno u svakodnevnoj komunikaciji možda mogli profitirati od njega, ili možda ne biste mogli? Možda se pitate postoji li i neka poveznica između NLP-a i današnjih novih suvremenih oblika komunikacije?

U najavi su NLP radionice pod nazivom “Rapport na društvenim mrežama“.

Ova radionica namjenjena je svim zainteresiranim osobama i profesionalcima koji iz osobnih ili poslovnih razloga imaju potrebu biti u stalnom kontaktu i komunikaciji sa svojim korisnicima, poslovnim partnerima, pratiteljima, publikom i sl. uživo ili putem internetskih medija.

U ovoj jednodnevnoj radionici upoznat ćemo vas s osnovama NLP-a kao komunikacijskog obrasca, povezat ćemo ovaj visoko učinkoviti komunikacijski model s komunikacijom u digitalnom obliku i otvorit ćemo vam vrata u novi način razumijevanja i upravljanja komunikacijom, njezinim ishodima i u konačnici njezinim krajnjim uspjehom.

Voditeljica radionice je naša suradnica Magdalena Denona, NLP Trenerica i stručnjakinja za odnose s javnošću.

Upoznajte NLP kroz radionicu “Rapor na društvenim mrežama” i zajedno s nama otkrijte novi svijet komuniciranja i komunikacijskih tehnika.

Radionica će se održati u subotu, 21.11.2020. u Zoom učionici centra Psi sano.

Predviđeno trajanje radionice je 240 minuta.

Cijena radionice po sudioniku je 150,00 kuna.

Svoj interes i motivaciju za radionicu možete prijaviti na e-mail adresu: psisano.coaching@gmail.com ili na kontakt obrazac.

Veselimo se zajedničkom učenju i rastu.

O nama

Ines Denona, magistar specijalist kliničke psihologije i geštalt psihoterapeut. U 25 godina rada s ljudima stekla sam različita iskustva i puno toga naučila od svojih klijenata.

Magdalena Denona, stručnjak za odnose s javnošću i medije, NLP Master Trainer, IN, ICI coach i Wingwave coach. Komunikacija je poput umjetnosti koju stvaramo vlastitom autentičnošću.

NAJAVA DOGAĐAJA

There are no upcoming events.

ČLANSTVA I LICENCE