PSIHOTERAPIJSKI, SAVJETOVALIŠNI I EDUKACIJSKI CENTAR

PSIHOLOŠKO TESTIRANJE I SUDSKO VJEŠTAČENJE

Terapijska soba

PSIHOLOŠKA TESTIRANJA

Uključuju provođenje i interpretaciju različitih testova namjenjenih za procjenu osobnosti, psihopatoloških procesa, emocionalnih stanja, inteligencije, kognitivnih sposobnosti…

Za psihologijska testiranja karakteristično je da se ne provode bez unaprijed postavljenog cilja i određene svrhe. Najčešće su ona dio dijagnostičkog postupka, procjene određenih sposobnosti kod profesionalne selekcije, upisa u škole, osobina zaposlenika… ili se koriste u istraživačke svrhe.

U centru Psi sano provode se psihologijska testiranja djece i odraslih osoba.

SUDSKO VJEŠTAČENJE

Specifičan postupak psihološke procjene koji se provodi na zahtjev suda, državnog odvjetništva, advokata i sl. sa zadatkom koji je definiran u skladu s potrebama sudskog postupka.

Mr. sc. Ines Denona, klinički psiholog i psihoterapeut od 2010. godine stalni je sudski vještak medicinske struke iz područja psihologije.

O nama

Ines Denona, magistar specijalist kliničke psihologije i geštalt psihoterapeut. U 25. godina rada s ljudima stekla sam različita iskustva i puno toga naučila od svojih klijenata.

NAJAVA DOGAĐAJA

Feb
21
Wed
7:30 pm EMDR terapija – siguran put do ž...
EMDR terapija – siguran put do ž...
Feb 21 @ 7:30 pm – 9:00 pm
Rijeka psihologije 2018 21. 02. 2018.18:00 – 19:30 PSI SANO J.D.O.O. ZA PSIHOLOŠKU DJELATNOST, POMERIO 21, RIJEKA G – Gradani različite dobi Ines Denona: EMDR terapija – siguran put do željenih promjena (interaktivno predavanje) Obavezna najava[...]

ČLANSTVA I LICENCE