PSIHOTERAPIJSKI, SAVJETOVALIŠNI I EDUKACIJSKI CENTAR

PSIHOLOŠKO TESTIRANJE I SUDSKO VJEŠTAČENJE

Terapijska soba

PSIHOLOŠKA TESTIRANJA

Uključuju provođenje i interpretaciju različitih testova namjenjenih za procjenu osobnosti, psihopatoloških procesa, emocionalnih stanja, inteligencije, kognitivnih sposobnosti…

Za psihologijska testiranja karakteristično je da se ne provode bez unaprijed postavljenog cilja i određene svrhe. Najčešće su ona dio dijagnostičkog postupka, procjene određenih sposobnosti kod profesionalne selekcije, upisa u škole, osobina zaposlenika… ili se koriste u istraživačke svrhe.

U centru Psi sano provode se psihologijska testiranja djece i odraslih osoba.

SUDSKO VJEŠTAČENJE

Specifičan postupak psihološke procjene koji se provodi na zahtjev suda, državnog odvjetništva, advokata i sl. sa zadatkom koji je definiran u skladu s potrebama sudskog postupka.

Mr. sc. Ines Denona, klinički psiholog i psihoterapeut od 2010. godine stalni je sudski vještak medicinske struke iz područja psihologije.

O nama

Ines Denona, magistar specijalist kliničke psihologije i geštalt psihoterapeut. U 25 godina rada s ljudima stekla sam različita iskustva i puno toga naučila od svojih klijenata.

NAJAVA DOGAĐAJA

stu.
24
Sub
9:00 am Reci mi to jasno – uvodne radion... @ Psi sano psihoterapijski, savjetovališni i edukacijski centar
Reci mi to jasno – uvodne radion... @ Psi sano psihoterapijski, savjetovališni i edukacijski centar
stu. 24 @ 9:00 am – 1:00 pm
Reci mi to jasno – uvodne radionice u NLP @ Psi sano psihoterapijski, savjetovališni i edukacijski centar
Vjerujem da ste se do sada imali prilike susresti s nazivom neurolingvističko programiranje ili skraćeno NLP, no jeste li se ikada zapitali na koji način biste vi osobno ili poslovno u svakodnevnoj komunikaciji možda mogli[...]

ČLANSTVA I LICENCE