PSIHOTERAPIJSKI, SAVJETOVALIŠNI I EDUKACIJSKI CENTAR

EDUKACIJSKE RADIONICE

Radionica

Što su edukacijke radionice?

Strukturirani oblik rada na sebi u grupi koji ima određenu temu sa područja ličnosti, emocionalnih doživljaja, odnosa s drugim ljudima, komunikacije, rješavanja problema i sl.

Kome su namjenjene?

Namjenjene su osobama koje imaju potrebu za boljim upoznavanjem sebe kako bi s naučenim mogli upotpuniti kvalitetu funkcioniranja u svakodnevnom životu ili jednostavno imaju želju za boljim razumijevanjem određene psihološke teme.

Polaznici radionica su sve osobe koje imaju interes za radom na sebi i otkrivanje vlastitih prikrivenih potencijala.

Kako izgledaju edukacijske radionice?

Na prvih nekoliko susreta upoznajemo se pobliže s temom kojom se bavimo kroz stručne spoznaje i praktična iskustva. Pomoću teorije i primjene različitih vježbi i tehnika učimo se prepoznati na sebi i primjeniti naučeno. Na završnoj radionici integriramo svoja iskustva kroz feedback koji dajemo jedni drugima.

U edukacijskim radionicama se slijedi osnovno pravilo rada u grupi:

međusobno uvažavanje, poštivanje i povjerenje.

Edukacijske radionice u centru Psi sano:

 

ISKUSTVENE RADIONICE GEŠTALT TERAPIJE

Dešava vam se da ponavljate uvijek iste pogreške, drugi vas ne razumiju ili je vama teško razumjeti njih… Radi toga se osjećate nezadovoljno, željeli biste nešto promijeniti i zauzeti se za kvalitetnije funkcioniranje u svom životu.

Tehnike geštalt terapije pogodne su upravo za takav oblik rada na sebi.

Iskustvene radionice geštalt terapije su vrsta grupne psihoterapije u kojoj kroz različite vježbe i tehnike učimo prepoznati svoje potrebe, rješavati vlastite probleme i biti svjesniji sadašnjeg trenutka u svom životu.

Grupni kontekst omogućuje nam da uvježbavamo različite načine komunikacije i prezentiranja sebe u kontaktu s drugim ljudima.

 

Iskustvene radionice geštalt terapije namjenjene su osobama koje žele potaknuti svoj osobni rast i razvoj te preuzeti odgovornost za vlastitu životnu sreću i psihološku zrelost.

Posebno je pogodna za osobe koje osjećaju strah i napetost u socijalnim situacijama, nedostaje im samopouzdanje, imaju nedovoljno izgrađene socijalne vještine, komunikacijske vještine i sl.

Iskustvene radionice geštalt terapije odvijaju se dva puta mjesečno u seansama koje traju 180 minuta. Grupa se sastoji od 10 do 15 članova.

Cijena je 500,00 kn mjesečno. Moguće je plaćanje na dvije rate.

Potrebna je prethodna prijava putem kontakt obrasca ili telefonskim pozivom. Broj članova grupe je ograničen.

Trajanje grupne psihoterapije proteže se na više godina. Na kraju svake godine radi se evaluacija onog što se sa svakim članom dešavalo u toku protekle godine nakon čega se zajednički dogovaramo o nastavku terapije.

Uvjerite se sami, dođite i naučite živjeti OVDJE I SADA u skladu sa sobom i sa svojom okolinom!

…jer prošlost je iza nas, budućnost još nije došla, a jedino sadašnjost postoji.

 

BRIEF PAKET

Sastoji se od pet susreta u sklopu kojih se obrađuje jedna tema koju se praktičnim vježbama uči primijeniti u rješavanju situacija iz vlastitog života.

Brief paket odvija se jednom tjedno u trajanju od 90 minuta.

Teme radionica su:

 1. Samopoštovanje – Što me pokreće na akciju?
 2. Odnosi s drugim ljudima – Kako dobiti ljubav koju trebam?
 3. Partnerski odnosi – Što mi je potrebno, a ne pokazujem u odnosu s partnerom
 4. Put do uspjeha – 12 koraka do rješenja problema 

Svaka od navedenih tema je zaseban ciklus kojeg polaznici prolaze unutar pet susreta. Moguće je proći i sve četiri teme. Ciklus sadrži:

 • uvodni susret
 • tri grupna susreta
 • evaluacijski susrat

Namijenjeno je osobama koje žele bolje upoznati sebe te osvijestiti i osnažiti svoje prikrivene kapacitete.

Za radionicu je potrebna prijava putem kontakt obrasca ili telefonskim pozivom.

Cijena ciklusa Brief paketa je 600,00 kn. Moguće je plaćanje na rate.

PERSONALITY PAKET - Vrijeme za promjene

Sastoji se od deset susreta u kojim ćete testovima ličnosti, individualnim i grupnim tehnikama rada na sebi te praktičnim vježbama upoznati jake i slabe strane svoje ličnosti.

Personality paket – Vrijeme za promjene odvija se jednom tjedno u trajanju od 90 minuta.

Ciklus kroz koji polaznici prolaze sadrži:

 1. uvodni susret
 2. dva individualna susreta
 3. šest grupnih susreta
 4. evaluacijski susret

Po završetku radionica dobivate personaliziranu stručnu preporuku adekvatnog načina poboljšanja vlastitog funkcioniranja te daljnjeg oblika rada na sebi.

Namijenjeno je osobama koje žele pobliže upoznati sebe i poboljšati svoje funkcioniranje itnegracijom jakih i slabih strana svoje ličnosti.

Za radionicu je potrebna prijava putem kontakt obrasca ili telefonskim pozivom. Broj polaznika je ograničen.

Cijena ciklusa Personality paketa – Vrijeme za promjene je 1300,00 kn. Moguće je plaćanje na rate.

GRUPE PODRŠKE

Namjenjene su osobama koje prolaze kroz određenu stresnu životnu situaciju, krizne periode života ili prekid partnerske veze.

Radionice se sastoje od 90 minutnog susreta na kojem polaznici prolaze kroz korake pronalaženja efikasnog načina  suočavanja sa stresnom situacijom u kojoj se nalaze.

Grupe podrške odvijaju se jednom mjesečno.

Planirane su za:

 • podršku osobama s psihički oboljelim članom obitelji
 • podršku osobama koje prolaze kroz period menopauze ili andropauze
 • podršku roditeljima s djecom u pubertetu
 • podršku osobama koje prolaze kroz prekid partnerske veze

Za svaki susret potrebna je prijava putem kontakt obrasca ili telefonskim pozivom. Broj polaznika je ograničen.

Cijena radionice grupe podrške je 90,00 kn po susretu. Svaki polaznik može pohađati onoliko susreta koliko smatra da mu je potrebno.

Reci mi to jasno - uvodne radionice u NLP

Vjerujem da ste se do sada imali prilike susresti s nazivom neurolingvističko programiranje ili skraćeno NLP, no jeste li se ikada zapitali na koji način biste vi osobno ili poslovno u svakodnevnoj komunikaciji možda mogli profitirati od njega, ili možda ne biste mogli? Možda se pitate postoji li i neka poveznica između NLP-a i današnjih novih suvremenih oblika komunikacije?

U najavi su NLP radionice pod nazivom “Rapport na društvenim mrežama“.

Ova radionica namjenjena je svim zainteresiranim osobama i profesionalcima koji iz osobnih ili poslovnih razloga imaju potrebu biti u stalnom kontaktu i komunikaciji sa svojim korisnicima, poslovnim partnerima, pratiteljima, publikom i sl. uživo ili putem internetskih medija.

U ovoj jednodnevnoj radionici upoznat ćemo vas s osnovama NLP-a kao komunikacijskog obrasca, povezat ćemo ovaj visoko učinkoviti komunikacijski model s komunikacijom u digitalnom obliku i otvorit ćemo vam vrata u novi način razumijevanja i upravljanja komunikacijom, njezinim ishodima i u konačnici njezinim krajnjim uspjehom.

Voditeljica radionice je naša suradnica Magdalena Denona, NLP Trenerica i stručnjakinja za odnose s javnošću.

Upoznajte NLP kroz radionicu “Rapor na društvenim mrežama” i zajedno s nama otkrijte novi svijet komuniciranja i komunikacijskih tehnika.

Radionica će se održati u subotu, 24.11.2018. s početkom u 9 sati.

Predviđeno trajanje radionice je 240 minuta.

Cijena radionice po sudioniku je 150,00 kuna.

Svoj interes i motivaciju za radionicu možete prijaviti na e-mail adresu: psisano.coaching@gmail.com ili na kontakt obrazac.

Veselimo se zajedničkom učenju i rastu.

O nama

Ines Denona, magistar specijalist kliničke psihologije i geštalt psihoterapeut. U 25 godina rada s ljudima stekla sam različita iskustva i puno toga naučila od svojih klijenata.

NAJAVA DOGAĐAJA

There are no upcoming events.

ČLANSTVA I LICENCE