PSIHOTERAPIJSKI, SAVJETOVALIŠNI I EDUKACIJSKI CENTAR

Kalendar

velj.
21
Sri
EMDR terapija – siguran put do željenih promjena (interaktivno predavanje) u sklopu Rijeke psihologije
velj. 21 @ 7:30 pm – 9:00 pm

Rijeka psihologije 2018

21. 02. 2018.18:00 – 19:30 PSI SANO J.D.O.O. ZA PSIHOLOŠKU DJELATNOST, POMERIO 21, RIJEKA
G – Gradani različite dobi

Ines Denona: EMDR terapija – siguran put do željenih promjena (interaktivno predavanje)

Obavezna najava na: ines.denona@gmail.com

Pitaš se postoji li brza i efikasna psihoterapija koja služi za liječenje psihičkih tegoba? EMDR terapija je znanstveno dokazan i medicinski priznat pristup u liječenju trauma, stresa, depresivnosti, anksioznosti, napada panike i dr. Koristi se visoko strukturiranim metodama rada i jednostavnim tehnikama desenzitiziranja i reprocesiranja neugodnih sjećanja i emocija koje su zapisane u našem iskustvu. Osim upoznavanja s EMDR terapijom, radionica vam pruža mogućnost iskustva direktnog sudjelovanja u terapijskoj seansi. Dobra je stvar pitati se zbog čega bi baš EMDR terapija, osim što pruža visoku učinkovitost i vremensku ekonomičnost u rješavanju psiholoških tegoba, bila najbolji odabir za tebe.

stu.
24
Sub
Reci mi to jasno – uvodne radionice u NLP @ Psi sano psihoterapijski, savjetovališni i edukacijski centar
stu. 24 @ 9:00 am – 1:00 pm

Vjerujem da ste se do sada imali prilike susresti s nazivom neurolingvističko programiranje ili skraćeno NLP, no jeste li se ikada zapitali na koji način biste vi osobno ili poslovno u svakodnevnoj komunikaciji možda mogli profitirati od njega, ili možda ne biste mogli? Možda se pitate postoji li i neka poveznica između NLP-a i današnjih novih suvremenih oblika komunikacije?

U najavi su NLP radionice pod nazivom “Rapport na društvenim mrežama“.

Ova radionica namjenjena je svim zainteresiranim osobama i profesionalcima koji iz osobnih ili poslovnih razloga imaju potrebu biti u stalnom kontaktu i komunikaciji sa svojim korisnicima, poslovnim partnerima, pratiteljima, publikom i sl. uživo ili putem internetskih medija.

U ovoj jednodnevnoj radionici upoznat ćemo vas s osnovama NLP-a kao komunikacijskog obrasca, povezat ćemo ovaj visoko učinkoviti komunikacijski model s komunikacijom u digitalnom obliku i otvorit ćemo vam vrata u novi način razumijevanja i upravljanja komunikacijom, njezinim ishodima i u konačnici njezinim krajnjim uspjehom.

Voditeljica radionice je naša suradnica Magdalena Denona, NLP Trenerica i stručnjakinja za odnose s javnošću.

Upoznajte NLP kroz radionicu “Rapor na društvenim mrežama” i zajedno s nama otkrijte novi svijet komuniciranja i komunikacijskih tehnika.

Radionica će se održati u subotu, 24.11.2018. s početkom u 9 sati.

Predviđeno trajanje radionice je 240 minuta.

Cijena radionice po sudioniku je 150,00 kuna.

Svoj interes i motivaciju za radionicu možete prijaviti na e-mail adresu: psisano.coaching@gmail.com ili na kontakt obrazac.

Veselimo se zajedničkom učenju i rastu.